Robbert

Brus

RoTaMi.com


ROTAMI_small

logo5_black

VR Bites.com aimes at anyone interested in Virtual Reality. It is the daily source of information for new trends, games, reviews and your favorite YouTube videos. VR Bites reaches over 75 thousand visitors a month.


DigiMama is een blog door moeders voor moeders die op een leuke manier hun ervaring als verse moeder delen. De ene dag geniet je en kan het geluk niet op, de andere dag kruip je je bed met de gedachte dat je er nooit meer uit wil komen. Herkenning en erkenning, maar ook leuke tips om mee te komen met de snel veranderende digitale wereld. Het leukste buitenspeelgoed, wat zijn Amiibo’s, Skylanders of Pikachu’s en hoe zorg ik dat mijn kind veilig op YouTube kan.

digimam


Classic2Small

ClassicGamer is een website met video’s van mijn YouTube-kanaal ClassicGamerNL. Hier kun je terecht voor een ouderwetse gameplay van Super Mario, Space Invaders en Sonic the Hedgehog. Voor ClassicGamer ben ik opzoek naar enthousiaste retrogamers die hun video’s willen delen en leuke artikelen willen schrijven. Heb je interesse stuur een e-mail naar robbert@rotami.com.

classicgamernlfjgfkhfk


Omdat ik veel gastblogs schreef en iedereen graag wilde weten wat mijn blog was ben ik in juni 2018 met Techpapa begonnen. Op deze website spreek ik voornamelijk over tech, gadgets, auto’s, computerspellen en YouTube. Op Techpapa vind je ook handleidingen, video’s en tips voor het bedienen je apparatuur.  Met het afnemen van opdrachten bij grote uitgeverijen als Reshift.nl, hoop ik met Techpapa mijn lezers uit Computer!Totaal, Tips & Trucs, Computer Idee en PCM waar ik al 15 jaar voor schrijf te kunnen aanspreken.


Toekomst

Voor RoTaMi heb ik meer plannen, maar dat kan ik niet alleen. Ik ben opzoek naar een betrouwbaar team dat samen met mij een paar geweldige websites wil bouwen. Een aantal domeinen die nog in de wacht staan: SocialGamer, DevelopersUpdate, PC Zone, vr-mazagine en DIGIfan. Stuur mij gerust een e-mail met vragen.